Terveydenhoitaja kertoo: asiakkaamme ovat saaneet apua uniongelmiin ja kipuihin

Tavallisimmin asiakkaamme ovat hakeneet Neurosonic-hoidosta apua mm. nukahtamis- ja uniongelmiin sekä erilaisiin kiputiloihin, joihin uniongelmat myös usein liittyvät. Myös migreenistä ja hortonin päänsärystä kärsineet ovat saaneet helpotusta kipuihin tai sairaudesta seuranneisiin uniongelmiin.

Asiakkaamme ovat kokeneet saaneensa apua erilaisiin nivel- ja lihaskipuihin usein jo parin hoitokerran jälkeen. Sain juuri kuulla, että lonkka- ja polvivaivoista johtuviin kipuihin apua hakeneen rouvan säännöllinen, päivittäinen kipulääkitys on jäänyt enää harvakseltaan otettavaksi viiden hoitokerran jälkeen. Rouva kertoi myös mielialan ja yleisen virkeyden lisääntyneen kipujen helpottamisen ja unenlaadun paranemisen myötä.

Mieleeni on jäänyt myös rouva, joka kärsi stressiperäisen unettomuuden aiheuttamasta ahdistuksesta nukahtamiseen liittyen. Nukkumaan oli mahdoton asettua ilman nukahtamislääkettä, vaikka stressi oli jo elämässä helpottanut. Ensimmäisten hoitokertojen jälkeen rouva kertoi ensin lihasjännitysten löysänneen, pian yleisen mielialan rentoutuneen ja seitsemännen hoitokerran jälkeen jo nukkuneen viikon ilman nukahtamislääkettä.

On ollut ilo havaita, kuinka voimme parantaa asiakkaamme kokonaisvaltaista hyvinvointia näin miellyttävällä tavalla.

Jonna Vanhala, terveydenhoitaja Oulun III Hansa Apteekki