Asiakastarina: Lääkkeetön hoito on erinomainen ratkaisu minulle ja monelle muullekin unettomuudesta kärsivälle

Niko Heikkinen on ollut huono nukkuja jo vuosien ajan, mutta vuonna 2015 tehty leikkausoperaatio pahensi univaikeuksia entisestään. Itse leikkauksesta palautuminen otti pitkän tovin, mutta lopputulemana Heikkisen hermosto meni ylirasitustilaan ja leposykkeet olivat jatkuvasti korkealla.

Vuosia kestäneen unilääkkeiden käytön jälkeen, oli Heikkinen valmis luopumaan lääkityksestä ja Neurosonicin hän löysi hakemalla netistä tietoa lääkkeettömistä keinoista nukahtamisvaikeuksien hoidossa. Patjan vuokrattuaan, taustalla oli jo viiden päivän unettomusjakso, mutta kun patjalle hän meni ja otti pisimmän rentoutusohjelman, hän nukahti.

Heikkinen on nyt omistanut normaalitehoisen patjan seitsemän viikkoa ja kyennyt vähentämään ja osittain myös luopumaan unilääkkeiden käytöstä*. Hän käyttää Neurosonicin rentoutusohjelmaa päivittäin ja hän on huomannut, kuinka nukahtaminen on helpottunut huomattavasti ja unen laatu sekä määrä ovat parantuneet selvästi. Myös yleisvointi ja mieli on rauhallisempi, kehon antaessa luvan rentoutumiseen myös työpäivän aikana.

”Suosittelen tätä tuotetta kaikille univaikeuksista ja hermoston yliaktiivisuudesta kärsiville. Hoito todellakin rauhoittaa mieltä ja kehoa.” – Niko Heikkinen 

*Meistä on erinomaista, että Heikkinen on kyennyt vähentämään unilääkkeiden käyttöä, mutta keskustelethan lääkärisi kanssa lääkkeiden käytön muutoksesta ennen niistä luopumista.