Lue useamman asiakkaamme palautteita: "Tähän astisen elämäni paras sijoitus"

Neurosonicin vaikutukset yksilön toimintaan ja elämänlaatuun ovat hyvin erilaisia, sillä teknologiamme vaikuttaa kuhunkin omalla tavallaan. Olemmekin lukuisia kertoja sanoneet, kuinka haluaisimme nauhoittaa niitä ihmisten reaktioita ensimmäisten testikertojen jälkeen, sillä kasvot kertovat aina ensimmäisenä kokemuksen ainutlaatuisuudesta! Toukokuun aikana vietämme Neurosonic Awareness Monthia, ja olemme sen myötä keränneet runsaasti palautetta Neurosonicin käyttäjiltä ja laitteen omistajilta. Olemme teemoittain julkaisseet näitä lyhyitäkin palautteita, mutta halusimme kuitenkin omistaa yhden palautekoosteen täysin näille kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin paranemisen palautteille

"Neurosonic on auttanut minua tasapainottelemaan kuormituksen kanssa arjessa. Minulla on perinnöllinen sidekudossairaus, joka aiheuttaa mm. kipuja ja väsymystä, jotka korostuvat kiireessä/stressissä/fyysisessä kuormituksessa. Neurosonic on auttanut minua vähentämään tarvittaessa otettavan kipulääkkeen määrää merkittävästi ja palautumaan rasituksesta niin, että arki rullaa hyvin ja jaksaminen on hyvää, työ ja vapaa-aika hyvässä tasapainossa. Koska minulla on laite kotona, on helppo työpäivän aikanakin tarvittaessa ottaa nopea 10 min rentoutuminen, jonka jälkeen istumatyöläisen selkä ja hartiat kiittävät ja ajatus kulkee kirkkaasti."
- Sarita L.

"Lähdin kokeilemaan Neurosonic patjaa ylivirittäytyneen sympaattisenhermoston rauhoittamiseksi. Takana oli parin vuoden mittainen erittäin stressaava elämäntilanne, joka oli kyllä jo hellittänyt. Mutta silti koin etten saanut mitään apua yleisimmistä stressinhallintakeinoista. En kyennyt keskittymään mihinkään kunnolla ja aivot kävi koko ajan ylikierroksilla. Vuokrasin Neurosonic mobiilipatjan neljäksi viikoksi, ja se on ollut tähän astisen elämäni paras sijoitus! Ensimmäiset kaksi viikkoa meni oikeiden tehojen etsinnässä, mutta sain asiantuntevaa ja yksilöllistä apua Neurosonicilta, ja lopulta kun tehot oli säädetty tarpeeksi pienelle alkoi tuloksia tulla. Ensimmäisenä huomasin että uni syveni. En ollut vuosiin juurikaan nähnyt unia, ja yht´äkkiä katselin joka yö mitä hurjempia ja hauskempia unielokuvia, ja heräsin silti seuraavaan päivään virkeänä. Aamuöiset heräilyt ja valvominen on jääneet lähes kokonaan pois, ja herään pirteänä usein jo ennen kellon soittoa. Toinen todella olennainen asia mikä muuttui oli se, että rauhotuin. Enää ei teetä mitään vaikeuksia istua paikoillaan meditoimassa ja keskittymiskyky on palannut. Ystäväni jopa totesi että seurassani on nykyään paljon mielyttävämpää olla, kun en ole niin rauhaton. Nyt tästä patjan vuokraamisesta on kulunut jo 4kk, mutta sen tuoma vaikutus oloon on säilynyt. Seuraavan kerran kun elämä tuo eteen jotain liian stressaavaa tiedän minkä puoleen käännyn. Voin lämpimästi suositella Neurosonic patjaa kaikille stressaantuneille."
- Heidi L.

"Neurosonicia tullut käytettyä nyt 7kk, enkä luopuisi tästä arjen pelastajasta. Vauva-arjessa yöunet ei aina onnistu niinkuin toivoisi. Auttaa lyhentämään itsellä nukahtamisaikaa sekä parantamaan unen laatua. Apuna aineenvaihduntaan ja ehkä juuri siitä syystä auttanut palautumaan esimerkiksi synnytyksestä yllättävän nopeasti. Tykkään ja käytän kaikkia ohjelmia. Aktivointia esimerkiksi ennen kuntosalia tai vaunulenkkejä, palautumista treenin jälkeen ja rentoutusta iltaisin. Kaikista parasta mielestäni se, että tohottajan luonteella on vaikea rentoutua/rauhoittua, Neurosonicissa se tapahtuu ilman että mielen pitäisi päästä tiettyyn tilaan. Toiseksi harvoin on aikaa/viitsimistä lähteä huoltamaan itseään esim hierontaan, joten helppoa laitteen ollessa kotona nopeasti saatavilla ja tarvittaessa lyhyin ohjelmin."
- Marie H.

"Neurosonic hoito on antanut minulle apua moneen vaivaan/ongelmaan. Jokaisen hoitokerran jälkeen olen selvinnyt muutamia päiviä minimaalisella kipulääkityksellä (leikkusta odottava ongelma) ja minun ei ole tarvinnut ottaa lainkaan unilääkettä vaan olen nukkunut hyvin ja unen laatuni (mittauksien mukaan) on huomattavasti parempaa. Neurosonic hoito on myös avannut kehoni jatkuvasta "puolustuskannalla" olemisesta, jonka aiheuttajina ovat kipu, stressi ja trauma. Neurosonicin ansiosta myös mieleni on rauhoittunut sekä olemukseni on rennompi. Stressi/asioista stressaaminen on selkeästi vähentynyt. Lyhyesti sanottuna Neurosonic on antanut minulle avun kivun lieventymiseen, stressin helpottumiseen, unenlaadun paranemiseen sekä mielen rauhoittumiseen että kehon rentoutumiseen."
- Jaana V.

"Ystävän kanssa kävin alkuvuodesta kokeilemassa, ja oli heti niin hyvä kokemus, että innostuin. Nyt olen käynyt säännöllisesti jo 8 kertaa, ja vaikutus ollut huomattava niin kroppaan kuin mielialaan. Minulla on tapaturman seurauksena pysyvä polvivamma, joka vaikuttaa paljon alaselkään ja koko kroppaan. Kivut ovat vähentyneet, polven jäykkyys helpottanut ja selkä parempi. Mieliala myös parantunut. Lahden Neurosonic relaamossa käyn. Voin suositella"
- Katri H.