Neurosonic auttaa Lontoon Whipps Cross -sairaalan henkilökuntaa palautumaan COVID-19 -pandemian aikana

Neurosonic auttaa Lontoon Whipps Cross -sairaalan henkilökuntaa palautumaan COVID-19 -pandemian aikana

Welltek on Lontoossa toimiva johtava huonekaluyritys, joka on sitoutunut toimittamaan hyvinvointiteknologiaa Britannian työpaikoille. Welltek toimii Neurosonic-teknologian ainoana jakelijana Britanniassa. Whipps Crossin-sairaalaan toimitetut Neurosonic Wave-patja ja LoOok Industriesin suunnittelema, Neurosonic-teknologiaa hyödyntävä N.A.P. Neuron Activation Pod, toimivat aistinkudoksen stimulaation kautta; teknologia auttaa mielen ja kehon rentoutumaan ja toipumaan jopa 10 minuutin ohjelmalla. Wave-patja ja N.A.P. käyttävät Neurosonic-teknologiaa auttaen käyttäjän hyvinvointia parantamalla unen laatua, vähentämällä migreenin oireita, lievittämällä stressiä ja monia muita fyysisiä ja henkisiä vaivoja. Welltekin perustaja ja toimitusjohtaja Neil Jenkins kommentoi:

”Minulla oli ilo tavata monia ahkeria lääkäreitä ja sairaanhoitajia Whipps Crossin sairaalassa Lontoossa. Sairaalan henkilökunta työskentelee väsymättä pitäen meitä turvassa näinä erittäin vaikeina aikoina ajattelematta omaa turvallisuuttaan, ja olemme iloisia siitä, että pystymme auttamaan kaikin tavoin. Tarjoamalla wellness-keskukselle Waven ja N.A.Pn, toivomme tekemämme niistä lyhyistäkin tauoista kiireisinä työpäivinä rentouttavampia ja mukavampia. Tuotteet ovat olleet paikalla vain muutaman päivän ja palaute on jo ollut uskomatonta ”. (lähde)

Vallitseva pandemiatilanne tuottaa uudenlaisen riskin sairaalan henkilökunnan palautumiselle, mikä vaatii lääkäreitä ja muuta terveydenhuollon henkilöstöä työskentelemään pitkiä aikoja stressaavissa olosuhteissa. "Lääkäreillä on taipumus työskennellä ahkerasti oman hyvinvointinsa kustannuksella. Tarvitsemme merkittävän kulttuurimuutoksen, jotta lääkärit saavat tarvitsemansa levon", sanoo dosentti Indira Gurubhagavatula, American Academy of Sleep Medicinen (AASM) komitean puheenjohtaja, joka kehitti kannanoton AASM:n hallituksen puolesta. Gurubhagavatula toteaa, että terveydenhoitoalan työnantajien tulisi harkita mahdollisuuksien luomista lepotauoille, mukaan lukien nimetyt lepo-alueet ja jakaa nukkumistavoitteita ja nukkujahygieniaa koskevaa koulutusta tuottavuuden ja hyvinvoinnin maksimoimiseksi. (lähde)

Neurosonic-tekniikan taustalla oleva tiede vaikuttaa ihmisen luonnollisiin rentoutumis- ja toipumismekanismeihin. N.A.P- ja Wave ohjaavat teknologiallaan ihmisen kehon ja mielen mekaanisesti meditaation kaltaiseen tilaan, joka minimoi ja estää stressiin liittyviä oireita. Unimekanismit palautetaan, ja samaan aikaan monet muut kehon ja mielen stressiä aiheuttavat tekijät korjataan. Tohtori Jessica Best Whipps Crossilta kommentoi:

”Kiitos paljon siitä, että tulitte avuksi Whipps Crossiin. Teitte henkilökunnastamme erittäin onnellisen tänään. Paljon kiitoksia Neurosonic-tuotteista - olemme niin innoissamme siitä, että saimme ne käyttöön osastollemme”. (lähde)

Welltek on nyt aloittanut kampanjan saadakseen mahdollisimman monta Neurosonic-tuotetta sairaaloihin Britanniassa mahdollisimman nopeasti ja työskentelee kumppaneidensa kanssa tämän saavuttamiseksi. Kampanjaan kerätään lahjoituksia täällä. Oy Neurosonic Finland Ltd on valmis toimittamaan Neurosonic-teknologiaa myös Suomen sairaalahenkilökunnan käyttöön.