Näin käytät Neurosonic-sovellusta

Lähetämme Neurosonic-laitteesi mukana kirjalliset ohjeet Neurosonic-sovelluksen käyttöön, takuuseen sekä huoltoon. Lisäksi laitteesi mukana tulee myös kuvalliset ohjeet siitä, miten itse laite (professional-tuoli, divaani, patja jne.) kytketään käyttöön. Alla Youtube-kanavaltamme löytyvä video-ohje sovelluksen käyttöön, niin Android- kuin iOS-laitteissa. Youtube-kanavaltamme löydät myös muuta hyödyllistä sisältöä, joten suosittelemme lämpimästi tutustumaan sielläkin tarjoamaamme tietoon liittyen Neurosoniciin.

Päivitämme sovellustamme jatkuvasti ja uusien päivitysten mukana pyrimme parantamaan sovelluksen käyttökokemusta sekä tuomaan päivitysten mukana myös uusia toivottuja ominaisuuksia. Viimeisin toivottu ominaisuus onkin nyt viimeisimmän päivityksen mukana saatavilla kaikkiin Android- ja iOS-laitteisiin; herätyskello. Herätyskelloa on toivottu lukuisten yritysasiakkaiden ja julkisten tilojen toimesta, jotta kesken päivän otetut tehonokoset eivät venyisi turhan pitkäksi. Sinä kuitenkin voit valita, haluatko herätyskelloa käyttää, ja nyt opastamme sinua siihen, miten voit poistaa tai ottaa herätystoiminnon käyttöösi.

Herätyskello Android-laitteissa

Herätyskellon kuva näkyy Android-laitteesi vasemmassa alakulmassa. 

Android-laitteissa on herätyskello automaattisesti päällä ja herätyskellon kuvake tulee ohjelman valinnan jälkeen näytön vasempaan alareunaan. Kelloa napauttamalla kellokuvakkeen päälle tulee poikkiviiva, jolloin herätys ei ole aktiivisena ja voit mihin aikaan tahansa kesken ohjelman päättää, haluatko pitää herätyksen päällä vai ottaa sen pois.

 

Herätyskello iOS-laitteissa

Herätyskellon kuva näkyy iOS-laitteesi vasemmassa alakulmassa jos laitat sen päälle.

iOS-laitteissa herätyskello ei ole automaattisesti päällä , vaan sovellus kysyy jokaista ohjelmaa ennen, haluatko laittaa herätyskellon päälle. Mikäli päätät laittaa herätyskellon päälle kyseiselle ohjelmalle, herätyskellon kuvake tulee ohjelman valinnan jälkeen näytön vasempaan alareunaan. Jos et halua herätyskellon olevan päällä kyseisen ohjelman aikana, ei kellon kuvaa näy vasemmassa alakulmassa ollenkaan. iOS-laitteessa et voi kesken ohjelman vaihtaa kellon asetusta - jos haluatkin kellon päälle, keskeytä ohjelma ja aloita se uudelleen, jolloin sovellus kysyy kysymyksen uudelleen.