Neurosonic Finland Oy

Vuokraa mobiilipatja kotiin edullisemmin

Plus-mallin vuokrapatjat ovat tarjouksessa 30.4. saakka. Vuokraa patja kotiin kahdeksi viikoksi tai kuukaudeksi ja vietä etätyöskentelyaika rentoutuen. 

VUOKRAA PATJA

Rent2Own - vuokraamalla patja omaksi

Rent2Own koskee vuokrapatjojamme eli Basic- ja Plus-mobiilipatjoja, mikä tarkoittaa, että voit vuokraamalla maksaa patjan ja lunastaa sen siten itsellesi osissa.

Ilmainen kuljetus kotiovelle saakka

30.4. saakka tarjoamme kaikille Neurosonic-mobiilipatjan sekä Waven ostajille kuljetuksen kotiovelle saakka ilman lisäkustannuksia.
 

Tilaa

Tiedote koskien COVID-19 -virusta

17.3. alkaen Oulun ja Helsingin Relaamot palvelevat ainoastaan erikseen sovittaessa. Henkilökuntamme siirtyy etätöihin, jotta pystyisimme välttämään viruksen leviämistä kauttamme. Sovitut tapaamiset ja Relaamo-käynnit tullaan siirtämään/sopimaan henkilökohtaisesti.

aalto

Neurosonic rentouttaa & palauttaa

Neurosonic vaikuttaa kehollisiin rentoutumisen ja palautumisen mekanismeihin. Kiireen ja stressin aiheuttamaa kuormitusta on vaikea laukaista jo valmiiksi ruuhkaisen mielen kautta. Teknologiamme auttaa ensin kehoa palautumaan stressiperäisistä oireista, jolloin myös ajatusten on mahdollista rauhoittua nopeammin.

neurosonic_tuotekuva

Neurosonic yrityksellesi?

Neurosonic-laitteen voi hankkia leasing-sopimuksella tai ostaa omaksi. Leasing-sopimukset tehdään 1-5 vuodeksi,
alkaen 38 €/kk.

Lue lisää

Relaamossa rentoudut

Tervetuloa Oulun ja Helsingin Relaamoihin kertakäynneille tai sarjahoitoihin!

Pääsin eroon kipulääkityksestä, mikä on ihan valtava asia. Sairasloma vaihtui uuteen työhön ja opiskeluun.

Kiitos tuhannesti, annoitte mulle uuden mahdollisuuden!

- Heidi Perkonmäki

Vaikutukset perustuvat luonnolliseen mekanismiin

Neurosonic tuottaa erittäin matalataajuista värähtelyä. Luonnollisena mekanismina värähtelyenergia vaikuttaa tasapainottavasti suoraan autonomiseen hermostoon. Teknologiamme ohjaa kehoa meditaation kaltaiseen tilaan, jolloin palautuminen nopeutuu ja tehostuu. Unen terveet mekanismit palautuvat ja samalla moni muukin asia kehossa ja mielessä saavat mahdollisuuden korjaantumiselle. 

UNEN LAATU

STRESSIN LIEVITYS

PALAUTUMINENMitä seepra tekee, kun se on päässyt karkuun leijonalta? Se tärisee. Luonnollisen mekanismin eli lihasten tärinän tarkoitus on rauhoittaa ja palauttaa stressireaktiosta. Neurosonic tuottaa saman vaikutuksen teknologian avulla – siksi se vie rentoutumisen täysin uudelle tasolle.

Marco Kärkkäinen

Kehitysjohtaja, Co-Founder

neurosonic_henkilokuva

Haluaisitko kuulla meistä?

required> required>

uutiskirje